De Meute is een oud jachthuis gelegen midden in de Ardennen.

Het pand is volledig gerenoveerd en wordt nu gebruikt als vakantiewoning. De Meute biedt plaats aan 20 personen.

De woning is opgesplitst in 2 delen: 1 deel waar alle slaapkamers en badkamers zich bevinden en 1 deel waar zich de leefruimtes bevinden.

Slaapgedeelte

Er zijn 7 slaapkamers, waarvan 4 slaapkamers met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met 2 stapelbedden en 2 slaapkamers met 2 tweepersoonsbedden.

De kamers zijn zéér ruim en zijn voorzien van een eigen wastafel en leuke steigerhouten bedden.

Het vakantiehuis heeft twee badkamers, die ieder voorzien zijn van een douche, twee wastafels en een wc. Eén badkamer is ook voorzien van een ligbad.

Er is tevens nog 1 aparte douche en 1 aparte wc.

Leefruimte

De leefruimte heeft een open keuken, die voorzien is van een keukeneiland zodat u gezellig met meerdere personen kan koken. De keuken is uitgerust met een SMEG gasfornuis, 6-pitter met een grote oven. Er is een koelkast met diepvriezer, magnetron, koffiezet, Senseo en waterkoker.

Naast de keuken bevindt zich een eettafel die plaats biedt aan 20 personen. Deze steigerhouten tafel is van eigen makelij en heeft leuke design stoelen.

De eerste zitruimte bevindt zich naast de eettafel. Er bevinden zich meerdere zitbanken. Het pronkstuk van deze ruimte is de gezellige haard. Deze kan je 360° draaien, zodat je die op de eettafel of op de zithoek kan richten. Kortom de ideale ruimte om tot rust te komen, om nog maar te zwijgen van het prachtige uitzicht!

Om de ruimte zo open mogelijk te houden hebben we gekozen voor een mezzanine . Daar bevindt zich een tweede zithoek, die voorzien is van een 48” Led televisie.

Tuin
IMG_4707

In de leefruimte heeft u zicht op de tuin door de grote raampartijen. Deze tuin heeft 3 terrassen: het grote terras dat zich aan de woning bevindt, een zonneterras op het balkon en het wellness terras.

Het wellness terras is overdekt zodat u ten alle tijde van de jacuzzi kan genieten. Daar bevindt zich ook de sauna.

Rondom het huis zijn er meerdere parkeerplaatsen, zowel voor, als achter het huis kan u uw wagen parkeren. De motorrijders en/of fietsers kunnen hun voertuig in de garage plaatsen of uit het zicht van de straat zetten achter de omheining aan de garage.

Geniet van een welverdiend verblijf in de prachtige Ardennen …